Hvor kan jeg se ordrestatusen min?

Når du har lagt inn bestillingen din hos oss, sender vi deg en ordrebekreftelse på e-post. Der kan du spore pakken din og få full oversikt. Hele veien fra den pakkes og forlater lageret vårt, til den ankommer din trygge favn!

Noen ganger havner vår e-post dessverre i søppelposten, så ta gjerne en titt der hvis du ikke finner den. Du kan også klikke deg inn på Min ordre.