Jeg har lagt inn en bestilling hos dere, men har ikke fått fakturaen min fra Klarna

Når du velger Klarna som betalingsalternativ, sendes fakturaen til e-postadressen du oppga ved bestilling. Hvis du ikke finner e-posten i innboksen din, kan du først ta en titt i søppelposten. Finner du den fortsatt ikke? Da sender du ordrenummeret ditt til oss, så ordner vår festlige kundeservice en ny til deg!

Du kan også betale bestillingen din på en utrolig smooth måte direkte i Klarna-appen på mobilen din. Har du spørsmål om fakturaen din? Da anbefaler vi at du sender av gårde et spørsmål til Klarna

Og forresten! Hvis du har fått med en følgeseddel i pakken, vil vi minne om at det kun er en oversikt over bestillingen din, og ikke en faktura.