Ordren min har ikke ankommet enda, men pengene har allerede blitt trukket?

Ta det helt med ro! Når du har lagt inn en bestilling hos oss, reserverer Klarna gryna dine. De trekkes altså ikke direkte fra kontoen din. Når ordren din deretter pakkes og forlater lageret vårt, informeres Klarna om situasjonen, og da trekkes pengene fra kontoen din.

Har du avbestilt ordren, men pengene er fortsatt reservert? Da tar du kontakt med Klarna som hjelper deg videre!