Hvor lang er leveringstiden?

Å vente er kjedelig. Gørrkjedelig. Våre lagermedarbeidere vil gjøre alt de kan for å få varene dine ut av vårt lager så raskt som mulig. Vennligst les mer om vår leveringstid i leveringsinformasjonen, eller gå til kassen vår med dine produkter. Der kan du se når Postnord forventer å kunne levere til ditt eksakte postnummer.

Vær oppmerksom på at dette er estimert leveringstid, forsinkelser og lokale avvik hos Postnord kan forekomme.