Kan jeg velge en annen leveringsadresse enn min egen?

Festen skal jo ikke alltid holdes på samme adresse som varene bestilles fra, så det er absolutt mulig å velge en annen leveringsadresse enn din egen. Dette gjør du lettest gjennom å fylle inn din egen adresse under kundeopplysninger i kassen. Deretter fjerner du markeringen i boksen «Samme adresse som over», og skriver i stedet inn den nye leveringsadressen.

Var du for rask på tastene, og har allerede lagt inn bestillingen din? Hvis du er rask nok, kan du ta kontakt med vår festlige kundeservice, så sørger de for at pakken havner på den riktige adressen!