Er varen på lager?

Vi har gjort det superenkelt å se om en vare er på lager eller ikke. Til høyre for produktbildet er det enten en grønn tekst, «På lager», eller en rød tekst, «Midlertidig utsolgt».

Lagerstatusen for hvert produkt vises i sanntid, og ettersom det dessverre ikke er mulig å reservere produkter før bestillingen er lagt inn, anbefaler vi deg å være rask på tastene så ingen andre rekker det før deg!