Produktet mitt var ikke som forventet, feilaktig/ødelagt ved levering. Hva gjør jeg nå?

Det høres ikke bra ut… Logg deg inn på Min ordre med din e-postadresse og ordrenummer for å enkelt starte opp en reklamasjonssak. Der kan du enkelt legge ved bilder eller filmklipp av feilen, så hjelper vi deg!

Senest innen 7 dager fra det at du mottok pakken din ønsker vi at du legger inn din reklamasjon. Og du, ikke send tilbake defekte varer på eget initiativ, gjør i stedet en reklamasjon gjennom Min ordre så skal vi hjelpe deg.