Hvordan får jeg pengene tilbake?

Når du har gjort en retur eller reklamasjon, får du alltid pengene tilbake på samme måten som du betalte!

Hvis du valgte faktura, men ikke har betalt den ennå, kommer vi til å korrigere fakturaen for deg. Hvis du allerede har rukket å betale fakturaen, kommer du til å få en e-post fra Klarna hvor du fyller inn kontoinformasjonen din for å få pengene tilbake.

Husk at det kan ta noen dager fra vi registrerer returen din til pengene er tilbakebetalte!