Jeg har akkurat returnert en vare, skal jeg likevel betale fakturaen?

Det er jo ikke så kult å måtte betale for en vare man ikke skal ha. Når du har valgt å betale med faktura, kan du gå inn via appen til Klarna og registrere returen din. Da settes fakturaen på pause til vi har mottatt pakken. Hvis du ikke har tilgang til Klarnas app, er det bare å ta kontakt med dem, så hjelper de deg!