Hva skjer hvis vi ikke blir enige?

Vi hos Partyking vil selvfølgelig alltid at kundene våre skal være fornøyde og glade, og vi gjør alt vi kan for å finne en løsning for deg som kunde hvis det er noe du er misfornøyd med!

Hvis det oppstår en tvist, henviser vi først til Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) retningslinjer. Ved E-handel mellom ulike land kan du gå videre med saken din via EUs felles side for tvisteløsninger, som behandler tvister som har oppstått ved E-handel over landegrensene.