Alt annet i bestillingen har kommet unntatt skiltet, hvor er det?

Skiltene sendes vanligvis i separate pakker for å unngå skader under transport, derfor kan bestillingen din blitt delt opp i to pakker.

For å sjekke dette går du inn på ordrebekreftelsemailen du mottok fra oss når bestillingen din ble sendt. Hvis det er 2 sporingslenker der er pakken din sendt i 2 kolli.

Sannsynligvis finner du det du savner i den andre pakken som er på vei til deg!